Viva wat?

Toegegeven, in mijn persoonlijke leven kan ik nogal een chaoot zijn. Maar als het op organiseren voor anderen aankomt, dan steekt de strever in mij de kop op.

Op professioneel vlak heb ik intussen al wat jaren op de teller, onder andere in televisieproductie en als projectcoördinator, en de voorbije vijftien jaar als freelancer met een focus op copywriting, relatiegeschenken, promotiekleding, bedrijfsanimatie en de organisatie van evenementen.

In 2022 kreeg ik de gelegenheid om me voor een heel nieuwe doelgroep te engageren, namelijk die van de vieve 55-plussers. Hoe tof was da! De drang om deze moderne volgelingen van Epicurus* te kunnen (blijven) verblijden en verrassen met een gevarieerd en zo origineel mogelijk aanbod aan leerzame, unieke, spannende, amusante, smakelijke, sportieve en/of relaxte activiteiten, maakte dat ik de rijpe koe bij de horens heb gevat en met VivaVita op de proppen ben gekomen. De naam is een dikke vette knipoog en een kushandje naar het leven.

Met en voor jullie wil ik graag mijn uiterste best doen om gedenkwaardige belevenissen, belevingen en herinneringen te creëren.
Want, het leven vier je vandaag.

* Volgens Epicurus gaat het in het leven om geluk, en dat bereik je door zo veel mogelijk pijn te vermijden en genot na te streven. Dat wordt vaak verkeerd begrepen als een platvloers hedonisme, maar we moeten genot vooral begrijpen als gemoedsrust, onverstoorbaarheid.

Linda Baute

linda@vivavita.info
+ 32 477 42 77 72

Klaar om het leven vandaag te vieren?

Ga dan mee op ontdekking met VivaVita.
Sluit je aan bij ons clubje van moderne medioren en geniet van sociale interactie, boeiende belevingen en nieuwe vriendschappen.

×