Op verkenning over de taalgrens: Beauvechain (# wandeling + lunch)

Een begeleide wandeling door pittoreske landschappen en langsheen historische pareltjes

Wat mag je verwachten?

Onze gids, een gepassioneerde natuurfotograaf, neemt ons mee op trot in deze prachtige regio waar hij zich door laat inspireren, net over de grens van Vlaams- met Waals-Brabant.

Met als vertrekpunt de Eglise Saint Martin in Tourinnes-La-Grosse leidt hij ons langs erfgoedgebouwen, historische huizen, vierkantshoeves, monumenten, kapelletjes, waterlopen, bosgebieden en andere opmerkelijke – zij het voor de leek vaak nog onopgemerkte – bezienswaardigheden. Bij monde van onze gids geven ze hun boeiende verhalen prijs.

Geniet onderweg van luisterrijke ver- en schoongezichten.

Reken op 2 à 2,5 uur voor een wandeling van ongeveer 6 km over goed begaanbare niet verharde veldwegen. Flesje water inbegrepen.

Na de wandeling trekken we (met de auto of te voet  –  800 m) naar de plaatselijke Italiaan voor een pizza of een bord pasta met een glaasje wijn. Houd er dus rekening mee dat je agenda tot ongeveer 14.00u gevuld zal zijn.

Deze optie behelst de begeleide wandeling + lunch. Voor de wandeling zónder lunch: zie dezelfde activiteit ‘enkel wandeling’.

Deadline inschrijven: 28/06

 

Deel deze activiteit

Facebook
WhatsApp
Email

Wanneer?

4 juli, 2024
- 10:00
Beauvechain

Prijs

Leden: €39
Niet-leden: €45

Inschrijven

Helaas, de deadline om in te schrijven werd bereikt.

Oops! We could not locate your form.

Klaar om het leven vandaag te vieren?

Ga dan mee op ontdekking met VivaVita. Sluit je aan bij ons clubje van moderne medioren en geniet van sociale interactie, boeiende belevingen en nieuwe vriendschappen.

×