Gezellig verse pasta maken met VivaVita
Letterlijk aan de vooravond van de astronomische winter leren we verse pasta’s en bijpassende sausjes maken in alle eerlijkheid, gezelligheid en puurheid, en petit comité en met een kwinkslag.
We krijgen van A tot Z begeleiding bij het prepareren en ‘fabriceren’ van de gerechten. Daarna degusteren en savoureren we onze eigen creaties onder het genot van een glaasje rood of een (bruis)watertje.
Eventuele restjes smaken de volgende dag nóg beter, dus die neem je gewoon mee naar huis.
Wil je tijdens de feestdagen ‘s uitpakken met je nieuwbakken kookkunsten en met die ’10 voor sfeer en gezelligheid’ aan de haal gaan, schrijf je dan in voor deze workshop.
Duur: 3,5 à 4 uur
Inbegrepen: prepareren van de (minimaal twee) pasta’s en sauzen (inclusief alle ingrediënten en materialen), de recepten, het eigenlijke pastafestijn, drie drankjes (wijn of bruiswater) voor de duur van de workshop, en uiteraard goed gezelschap
Deadline inschrijven: 13/12/2024
Oops! We could not locate your form.
Ga dan mee op ontdekking met VivaVita. Sluit je aan bij ons clubje van moderne medioren en geniet van sociale interactie, boeiende belevingen en nieuwe vriendschappen.
We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze site te bieden.